Suklaakakku "Päivä ja yö":
3 kananmunaa
ripaus suola (1/8 tl)
ripaus suola (1/8 tl)
3 rkl tattarilesettä
1 rkl kaakaota
1/2 tl leivinjauhetta
rommiaromia maun mukaan
Stevia maun mukaan
Kostutukseen :
0,5 dl light limsaa
Muutama tippa rommiaromia
"Kerma" -täyte väliin:
250g maitorahkaa
1 rkl heraproteiinijauhetta maustamiseen
Kuorrutus :
Skyr-rahka ja Gojimarjoja koristeluun
Vatkaa kananmunat ja ripaus suolaa kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munavaahtoon tasaiseksi seokseksi.
![]() |
Laita taikina lasivuoassa mikroaaltouuniin ja lämmittä täydellä teholla noin 5min.
Jos kakku ei näytä kypsältä, voit lämmittää vielä hetken. Kypsyyden voi testata cocktail-tikulla. Kun tikkuun ei jää taikinaa kiinni, kakku on kypsä.
Vatkaa rahka ja heraproteiini kuohkeaksi vaahdoksi ja laita väliin.
Kuorruta Skyrilla ja koristele Goji-marjoilla.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti