perjantai 17. tammikuuta 2014

Pudotusvaiheen (Cruise) kakku "Päivä ja yö"

Suklaakakku "Päivä ja yö":


Pohja:
3 kananmunaa
ripaus suola (1/8 tl)
3 rkl kauralesettä
3 rkl tattarilesettä 
1 rkl kaakaota
1/2 tl leivinjauhetta
rommiaromia maun mukaan
Stevia maun mukaan 

Kostutukseen :
0,5 dl light limsaa
Muutama tippa rommiaromia

"Kerma" -täyte väliin: 
250g maitorahkaa
1 rkl heraproteiinijauhetta maustamiseen   

Kuorrutus :
Skyr-rahka ja Gojimarjoja koristeluun 


Vatkaa kananmunat ja ripaus suolaa kuohkeaksi vaahdoksi.  Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos munavaahtoon tasaiseksi seokseksi.


Laita taikina lasivuoassa mikroaaltouuniin ja lämmittä täydellä teholla noin 5min. 


Jos kakku ei näytä kypsältä, voit lämmittää vielä hetken.  Kypsyyden voi testata cocktail-tikulla.  Kun tikkuun ei jää taikinaa kiinni, kakku on kypsä. 

Anna kakun jäähtyä. 



Leikkaa kakku kolmeen osan ja kostuta levyt limsa/rommi seoksella.



Vatkaa rahka ja heraproteiini kuohkeaksi vaahdoksi ja laita väliin.   
Kuorruta Skyrilla ja koristele Goji-marjoilla.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti