sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Turskaa ja viiriäisen munia valkokastikkeessa




Ainekset:
2 turskafilettä
1 tippa kasvisöljyä 
1 keskikokoinen sipuli
250 ml maitoa + tilkka ( noin 30 ml ) maitoa sekoitettavaksi maissitärkkelyksen kanssa
1 tl maissitärkkelystä 
2 kananmunaa 
10 viiriäisen munaa

Toimi näin:
Keitä kananmunat ja viiriäisen munat kypsiksi. 
Pilko sipuli.
Laita tippa oljyä paistinpannulle ja kuullota sipuli.. 
Sekoita maissitärkkelys pieneen tilkkaan maitoa sileäksi kastikkeeksi.
Kuumenna maito ja lisää maissitärkkelys/maito seos siihen koko ajan sekoittaen kunnes se sakenee. 
Lisää kuullotettu/paahdettu sipuli ja hienonnetut kananmunat kastikkeeseen ja sekoita. 
Paista turskafileet kypsäksi.
Rakenna annos lautaselle turskafileistä, valkokastikkeesta ja viiriäisen munista.  Koristeeksi vaikkapa persiljaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti