
Ainekset:
2 turskafilettä
1 tippa kasvisöljyä
1 keskikokoinen sipuli
250 ml maitoa + tilkka ( noin 30 ml ) maitoa sekoitettavaksi maissitärkkelyksen kanssa
1 tl maissitärkkelystä
2 kananmunaa
10 viiriäisen munaa
Toimi näin:
Keitä kananmunat ja viiriäisen munat kypsiksi.
Pilko sipuli.
Laita tippa oljyä paistinpannulle ja kuullota sipuli..
Sekoita maissitärkkelys pieneen tilkkaan maitoa sileäksi kastikkeeksi.
Kuumenna maito ja lisää maissitärkkelys/maito seos siihen koko ajan sekoittaen kunnes se sakenee.
Lisää kuullotettu/paahdettu sipuli ja hienonnetut kananmunat kastikkeeseen ja sekoita.
Paista turskafileet kypsäksi.
Rakenna annos lautaselle turskafileistä, valkokastikkeesta ja viiriäisen munista. Koristeeksi vaikkapa persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti